snart så

2010-02-24 @ 09:32:21

 

OH så dålig jag är på att blogga MEN jag har ingen dator SÅ det blir lätt att jag glömmer aaav det men förhoppningsvis så kommer den snart HEL och FIN igen :)

MEN ack så bra det gååååår. Jag tränar massor nu under sportlovet, jobbar en jekla massa också SEN imorgon drar jag vidare för att ha lite konsert och grejer, finfinfint :) men som sagt jag är mer aktiv när min dator är tillbaka så att ni inte tror att jag har gått och deppat ihop FÖR DET HAR JAG VERKLIGEN INTE :) ihihihi

vägdag 32

2010-02-18 @ 11:14:21
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 58,7 kg
veckans -/+: -1,7 kg
minus sen start: 6,3 kg

vägdag 31 (11/2-10)

2010-02-18 @ 11:11:40
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 60,4 kg
veckans -/+: +2,4 kg
minus sen start: 4,6 kg

ONSDAG

2010-02-17 @ 21:31:15


hihi ser liiiite bitter ut där ja MEN DET ÄR JAG INTE :)

 

HOLA brudar. KOLLAR NI PÅ OS ELLER? Jag är som bänkad. jäkla otäckt det som hände med Anja nu precis :( skit. AJA snart är det ju sprintiiis :)

jag måste bara be er mina hjärtan att gå in på den här bloggen, kakuset. världens sötaste par och HON MINA DAMER OCH HERRER HAR JU GÅTT NER 20 KILO! läs och njut.

nu blire varmtvatten, honung, ingefära och citron! PUSS

I'M BACK

2010-02-16 @ 12:19:39

 

HEJSAN. jag är tillbaka, typ. JOMEN det är jag faktiskt. Allt har lugnat ner sig nu och jag mår bättre, förutom en dunderförkylning som satt sig på luftrören och feber och så men annars ingen fara. Jag skriver allt som har hänt den senaste tiden i punktform nu tänkte jag mig:

1. Behövde inte operera bort knölen, det räckte med lite tabletter så försvann den! pjuh :)

2. Har faktiskt hunnit med att träna lite under den här tiden också, core och gym! Man mår jäkligt mycket bättre efter det.

3. Jag spelade med en av världens bästa oboister nu i helgen, wiieehie

4. HAN KOM FRAM OCH SA ATT DET LÄT RIKTIGT BRA OCH ATT JAG HAR TALANG, de ni..det kommer jag leva länge på.

5. Jag har varit på stipendiumutdelning och fått ta emot ännu ett stipendium, iiih

6. Och sen har jag som sagt gått och blivit dunderförkyld.

Inte mycket mer än det har hänt faktiskt, JO förresten min dator är ju kaputt! har lämnat in den så förhoppningsvis kommer den snart tillbaka :D Så nu är jag snart på banan igen, PÅ RIKTIGT! MEN HUR MÅR NI? har saknat er rejält. puss

jag kommer snart tillbaka

2010-02-07 @ 19:13:10
ni får ursäkta mig ett tag fram över nu..jag är sjuk och om ni kommer ihåg att jag fick akutopereras i november..det har hänt samma sak nu igen..fast på andra sidan så det lär väl bli operation snart igen och det gör gaaalet ont. Men som sagt..jag lär nog inte vara så aktiv här nu eftersom att jag inte har så mycket positivt att komma med. NI ÄR BÄST. puss

positiva tankar

2010-02-05 @ 11:44:53


dagens mellanmål, frysta hallon och björnbär.

 

HEJ. jag har inget intressant att skriva om egentligen. Jag mår faktiskt ganska dåligt men jag försöker att ta mig igenom dagarna och tänka positivt och framåt. Vädret är i alla fall underbart idag och jag ska nog ta och ge mig ut på en riiiiktig långpromenad, rensa tankarna och få härlig frisk luft.


Hoppas ni får en underbar fredag och att eran helg blir som ni har hoppats på. NI ÄR BÄST!

ge mig motivation

2010-02-04 @ 11:49:01

KESOPLÄTTAR I ALL ÄRA!

 

jag blir galen. varför beter jag mig som en mes!!! Jag tränar inget, äter inte alls nyttigt. INTE SÅ KONSTIGT ATT JAG ÄR SJUK HELA TIDEN! whhhhaaaa arrrrgh. IIH jag är helgalen faktiskt. När man veeet att man kan och så bara förstör man för SIG SJÄLV. Okej ni får ursäkta men jag behövde få ut detta..hihi.

SÅ inte så konstigt att jag har gått upp 0,3 denna veckan och jag blir bara slappare och slappare! VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÅ TILLBAKA MOTIVATIONEN? iiiiih.

Jag gjorde i alla fall kesoplättar till frukost. Denna gången hade jag även lite rivet äpple i också, mycket godare. PUSS

vägdag 30

2010-02-04 @ 10:43:23
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 58,0 kg
veckans -/+: +0,3 kg
minus sen start: 7,0 kg

FEBRUARI 2010

2010-02-01 @ 22:39:30


dagens våfflor och choklad. kalasfint

 

WHHAA. det är ju sjukt..det är redan februari!!! vad är detta. GALET. aja i alla fall idag har jag haft konsert för små barn och ätit våfflor och druckit varm choklad med grädde. OCH SÅ HAR JAG ÄVEN PROMENERAT I 50 MINUTER OCH SIMMAT I 1 TIMME katschhhhing. låter ju faktiskt som en ganska bra dag nu när jag skriver det :) hihi

och sen måste jag svara på en helt otroligt fin kommentar som jag fick idag.
FIA:
Åhhh jag blir lika inspirerad och imponerad varje gång jag går in på din blogg! Du är så himla duktig!
Kul att du har så mycket bilder med, vad fotar du med för kamera? Var är det du går och tränar någonstans? Känner du att det hjälper mycket att ha en blogg när man ska gå ner i vikt eller blir det ett stressmoment? Älskar din blogg iallafall!
Kram


JENNY:
iiiih tacktacktacktacktack åter TACK! gud jag blir så glad när du skriver så.
Min kamera heter canon IXUS 100IS, kanon bra! Jag är på simhallen här i stan när jag är och bränner fett :D Det är helt galet bra med en blogg när man vill gå ner i vikt. All fin respons man får utav er fina läsare och att man själv kan gå tillbaka och kolla hur man gjorde för kanske 2 månader sen, bara bra :) IIH TACK <3