vägdag 72

2010-11-25 @ 09:54:41
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 54,9 kg
veckans -/+: +0,2 kg
minus sen start: 10,1 kg

Allt går inte som på räls

2010-11-24 @ 23:30:54

En otroligt god sparrissoppa som jag åt igår, med hemgjort vitlöksbröd.

Jag vet inte riktigt. Eller alltså ni är ju så otroligt fina mot mig. Jag får gåshud varje gång jag läser era fina kommentarer om vilken inspirationkälla jag är för er. Därför vet jag inte riktigt hur jag ska göra nu.

Jag är inne i en svacka, igen känns det som. Det känns som om jag har svackor ofta nu eller så är det bara det att man aldrig riktigt uppskattar det man har när man mår bra..man förutsätter ju att allt ska gå så lätt och vara bra.

Jag kommer ta mig ur detta också väldigt snart men jag vill som sagt dela med mig av allt här i bloggen. Det känns inte bra att bara ta med det bra i bloggen, även om det är roligast att läsa om det som går bra och sådär men då känns det bara som om jag ljuger för er.

Detta kom ur mig en sen natt i juni. Jag var totalt övertrött och flamsig. Ett litet internskämt som passar in här och nu: "I'm ploatwoman, made of ploat"

viktplan

2010-11-23 @ 18:48:00

 

Man kan hitta allt möjligt bland sina papper när man väl sätter igång och städar. Jag brukade göra upp lite små önskemål eller drömmål eller va man nu vill kalla det sen kämpade jag inte så mycket för dom. Jag hittade denna viktplanen idag i alla fall och jag hade glömt bort att jag hade gjort den. Jag vet inte när det var men det var ett tag sen!! Jag tänkte att nu jäklar ska jag fixa det.


Klarar jag detta så är jag i mål i MARS 2011. Det är ju inte orimligt med tanke på att jag redan ligger före planeringen. hihihi. Brukar ni också skriva små egna viktplaner för att se när ni kan beräknas vara klara?

lysande idé

2010-11-21 @ 19:09:25TACK FÖR TIPSEN! Spa är ju lysande! Jag ska boka in mig någonstans.
Nu till veckan som gått då. Jag vet inte riktigt. Ska sista veckan bli den enda veckan jag kommer att lyckas HELT med! Det måste bli så..för jag måste lyckas med det någon gång. Men jag är ändå nöjd med hur mycket träning jag har fått in i november månad än så länge :) för er då? Det går grymt eller?

första veckan, 1-7/11
måndag: 55 min spinning tisdag: 55 min spinning & 55 min aerobics onsdag: 30 min jogging ute torsdag: 75 min box & kick fredag: vila lördag: vila söndag: vila

andra veckan, 8-14/11
måndag: 55 min core & 55 min spinning tisdag: 75 min box&kick onsdag: 45 min simning torsdag: 90 min step&core fredag: 1 h gym lördag: vila söndag: vila

tredje veckan, 15-21/11
måndag: 55 min core & 55 min spinning tisdag: 45 min gym onsdag: 45 min afropowerdance torsdag: 75 min box&kick fredag: vila lördag: vila söndag: 1 h gym

hur ska det firas?

2010-11-19 @ 12:07:43

sminket från make up store

Ni är några stycken som har undrat hur jag kommer att fira när jag har nått målet, 52 kilo. Jag har verkligen ingen ingen aning. Har ni några förslag på vad jag ska unna mig, hur jag ska fira det? FÖR NÅGOT STORSLAGET SKA DET BLI I ALLA FALL hihi. Ös in med förslag!

Nu när jag nådde drömgränsen 10 kilo så firade jag med ett 90 minuterspass på kvällen och lite tårta. + att jag unnade mig lite nytt smink från make up store!

vägdag 71

2010-11-18 @ 10:22:24
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 54,7 kg
veckans -/+: -0,1 kg
minus sen start: 10,3 kg

seså, uppvärmning!

2010-11-16 @ 15:44:39

fifän va vi tränar

tjysan. SJÄLVKLART så glömde jag säga "peppar, peppar ta i trä" när jag sa att jag inte får bli skadad eller få hinder för att inte kunna träna denna veckan. Typiskt. Igår på corepasset så skadade jag min axel! NICHT GUT. På just det passet så kör vi armhävningar och vi lägger på en för varje vecka. Igår var det 25 st och jag bestämde mig för att göra alla på tårna. ORUTINERAT! Man är ju inte jätteuppvärmd i axlarna på ett corepass..men jag klarade 25 st + en skada i axeln på köpet! GÖTT. Vi får hoppas att det bara är något litet.

Idag har jag härjat lite på gymmet. Just nu ligger jag i sängen och frossar i C-vitaminer. Lämpligt nog fick jag en kommentar om att jag inte får glömma bort att äta bra nu när jag tränar så mycket så jag inte blir sjuk! Känner mig lite lite krasslig men jag ska kurera mig så det löser sig nog.

SNART KOMMER MER INFO OM COACHANDET SOM ÄGER RUM I JANUARI!


status

2010-11-15 @ 11:53:07

detta sitter jag och smaskar på just nu

Då tänkte jag dela med mig av vad jag gjorde förra veckan i träningsväg. Jag har faktiskt ännu inte lyckats med mitt mål, att bara ha vila på lördagar. ÅH men denna veckan måste jag klara av det för jag ska inte få ont någonstans som hindrar mig och jag har ingen konsert, som hindrade mig denna veckan.

första veckan, 1-7/11
måndag: 55 min spinning tisdag: 55 min spinning & 55 min aerobics onsdag: 30 min jogging ute torsdag: 75 min box & kick fredag: vila lördag: vila söndag: vila

andra veckan, 8-14/11
måndag: 55 min core & 55 min spinning tisdag: 75 min box&kick onsdag: 45 min simning torsdag: 90 min step&core fredag: 1 h gym lördag: vila söndag: vila


Hur har allt gått för er? Bättre än första veckan? Sämre än första veckan? Blivit skadade? BERÄTTA FÖR MIG!

enkelt att ställa frågor

2010-11-12 @ 10:09:48
HEJ. Alltså ni är för söta! TACK så hemskt mycket för alla fina kommentarer igår. Den vanligaste frågan var väl: HUR KÄNNS DET? hihi och jag kan säga er att det känns helt fantastiskt :) Några trodde också att jag nått min målvikt men det har jag icke. 10 kilo är en drömgräns så jag tyckte det var värt att fira den men när jag når målvikten, 52 kilo.. om 2,8 kilo, DÅ JÄKLAR smäller det! hihi

En liten nyhet till bloggen. Ni kan numera ställa VILKEN fråga ni vill här, när ni vill. KÖR!

UPDATE: sötnosar. ni kan skriva frågorna i den där rutan som finns på min meny. då svarar jag direkt till er så det blir lättare för er som inte ha någon blogg att få svar. ni får gärna fråga bland kommentarerna men jag vet inte riktigt hur jag ska svara er..hihi PYSS

10 JÄKLA KILO

2010-11-11 @ 10:21:09

att något som detta kan göra en så himla lycklig

WHA. DETTA INLÄGGET FÖRTJÄNAR ATT SKRIVAS MED STORA BOKSTÄVER RAKT IGENOM! JAG HAR GÅTT NER 10 JÄKLA KILO! TILL OCH MED 10,2 KG! DET ÄR HELT HELT HELT SJUKT OCH JAG KAN KNAPPT FATTA DET SJÄLV. JAG KAN INTE MINNAS NÄR JAG VÄGDE 54 KILO SENAST. DET MÅSTE HA VARIT PÅ HÖGSTADIET ELLER NÅT! AH HERREGYD. DETTA BORDE FIRAS MED TÅRTA..EEH TRÄNING MENAR JAG JU SÅKLART. nu är det bara 2,8 kg kvar till målet.

hihi nu ska jag kolla på iform med Anna Duck. ÅH inget kan förstöra denna dagen! PUSS. Ni är bäst

vägdag 70

2010-11-11 @ 09:56:37
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 54,8 kg
veckans -/+: -0,4 kg
minus sen start: 10,2 kg

en gåva

2010-11-10 @ 16:57:05

helt fantastiska öronhängen.

Jag vet inte om jag har nämnt detta innan. Kanske inte. Men då gör jag det nu. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE. Jag skulle ta in posten idag och bland alla kuvert hittade jag ett till mig och i det var det ett smycke från en läsare. Inte vilket smycke som helst utan ett smycke som hon har gjort själv. Jag blev tårögd och hur glad som helst! Ni är helt helt fantastiska. Utan er hade jag inte lyckats. KRAM


TACK SANDRA.

onsdag och dess träningsvärk

2010-11-10 @ 14:28:58

dagens grymma frukost. rågknäcke, ägg & yoghurt.

FÖRST. Gud vad jag blir glad att det är så många som är intresserade! (om ni vill får ni gärna sprida detta vidare till era läsare/bekanta..vi kan bli ett grymt gäng då!) Jag lovar att skriva mer om det när jag har lite mer klart för mig hur det ska se ut! Men ni är underbara och jag fick rysningar när jag läste kommentarerna/mejlen. PYSS.

Sen är det galet vilken jekla träningsvärk jag har idag efter, SÅKLART, box&kick. Men det är så skönt att det verkligen börja släppa i baksidan nu! Jag får vara lite försiktigare, någon rehab orkar jag inte med bara för att jag slarvar!

Ikväll ska jag simma hade jag tänkt mig. Ganska gött med tanke på både baksidan och träningsvärken, heheh. ÅH jag är så taggad inför 2011 och coachandet, iih. och jag är lite nervös inför morgondagens vägning..har ingen aning alls hur det kommer att gå.

det kan bli grymt!

2010-11-09 @ 15:23:51

ÅHÅ coach Jenny, skulle se snyggt ut.

J
ag en liten fråga till er mina kära läsare. Det är ju en del som kikar in här varje dag och jag får många  många frågor om jag kan hjälpa er med att komma iform, ge tips och peppa här bland kommentarerna och på mejlen och jag gör det mer än gärna. Ni vet hur jäkla mycket jag tycker om att hjälpa er och andra till att må bra. Jag rättare sagt BRINNER för det och det hoppas jag att ni märker på mig för allt jag säger kommer verkligen från hjärtat. Min dröm är att bli någon slags coach. NU är det såhär då va att jag har fått möjligheten att få bli detta på ett lite mer professionellt sätt. Så min fråga till er är: Hur många skulle vara intresserade av att ha mig som er coach?

En liten intresseanmälan helt enkelt. SÅ ni binder er inte till svaret eller så. Jag kommer med mer info när jag har fått ihop ett gäng. Jag tänkte att hela "Kursen" drar igån 1 januari 2011. SVARA NU, både här i kommentarsfältet och på mejlen :) undrar ni något så tveka inte att fråga! kursen är till för ALLA.

hur gick det för er?

2010-11-09 @ 14:54:24

massa frysta bär

HOLA CHICAS. Jag har ju helt glömt bort att fråga ER hur förra veckan gick? Hur såg träningsveckan ut? Är ni nöjda? jag vill veta allt allt allt, hihi.

JAG ÄR SÅ GLAD. Jag fixade spinningen igår utan några jättestora besvär! Visst jag kunde inte riktigt ta i för fullt men det var alltid något att kunna sitta på cykeln och inte DÖ av smärta :) Så nu sitter jag och taggar inför veckans dos av box&kick som äger rum ikväll! LÄTT den mest givande träningen, tycker jag.

ett litet hinder

2010-11-08 @ 13:42:57

lite bilder. det börja gå upp ett ljus för mig nu också att jag har tappat snart 10 kilo.

HALLÅ. åh jag är lite ledsen faktiskt! Min baksida har gjort fruktansvärt ont nu i slutet på förra veckan så jag fick hoppa träningen i fredags och igår (lördagar är ju redan en vilodag!) ÅH jag blir så arg. nu när jag skulle kötta. men det var lika bra att vila DIREKT så det kunde gå över, vilket det typ har gjort nu så ikväll ska jag testa på och se om jag klarar av 55 min spinning.

förra veckan såg ut såhär i alla fall:

1-7/11
måndag: 55 min spinning tisdag: 55 min spinning & 55 min aerobics onsdag: 30 min jogging ute torsdag: 75 min box & kick fredag: vila lördag: vila söndag: vila

lite annat typ

2010-11-04 @ 13:56:41hihhi ah shit jag vet inte var på pinsamhetsskalan detta kommer men ah SHIT SÄMA. hoppas jag inte har förstört hela er bild av mig nu men DET HÄR ÄR JAG. och detta gjorde jag igårkväll så ni får tänka att det är idag det smäller med BOX&KICK. va snälla mot mig nu..

(ÅH va mörkt det blev när jag laddade upp det men ah om jag någonsin gör detta igen så lovar jag att det blir bättre :) hihih)

vägdag 69

2010-11-04 @ 08:58:02
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg
vikt just nu: 55,2 kg
veckans -/+: -0,2 kg
minus sen start: 9,8 kg

bruden med koll

2010-11-01 @ 18:08:48


STAYFIT.NU
där har ni verkligen bloggen som innehåller allt inom hälsa och skönhet! Bruden som ligger bakom den heter Jennie och är en riktig hurtbulle. Hon har massa tips om hur vi ska få en bättre livsstil och hon är grym på att inspirera. Du kan få läsa om allt från snygga träningskläder (som faktiskt gör oss mer motiverade till att träna) till hur viktigt det är med en bra kost! Just nu har hon dragit igång med en detoxkur så kika in och följ med på hennes resa, hur och vad hon äter och tränar under tiden! GRYMT INTRESSANT. en riktig inspirationskälla för oss nu också när vi är inne i vår träningsmånad, IN OCH BLI PEPPAD.Följ Stayfit via bloglovin' och håll dig uppdaterad!

bloglovin