2 veckor kvar

2011-04-29 @ 12:16:13
Då taggar vi igång för en ny träningsvecka! Jag har redan betat av dagens träningspass, 55 min spinning! Och till min förvåning så är inte träningsvärken efter bodypump passet igår så extrem. Kommer kanske imorgon...

Vädret är på topp idag också så det vore inte annat än rätt att gå ut och steka lite i eftermiddag men först ska jag ge mig iväg på oboe- och pianolektionen som drar igång snart! Måste öka takten här lite!

Hoppas eran dag blir fin. Träna hårt och sola lugnt, eller vad ni nu gör denna fredag..

fredag
: spinning
lördag: spinning och easy line
söndag: bodypump
måndag: spinning och afro
tisdag: bodypump
onsdag: spinning och core
torsdag: vila

vägdag 93 och 94

2011-04-28 @ 09:25:52
vägdag 93 är tom

VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg 53,0 kg
vikt just nu: 54,2 kg
veckans -/+: +0,1
minus sen start: 10,8 kg

cut & tell

2011-04-27 @ 13:23:36


älskar att kolla på dessa små avsnitten! Nu ska jag ge mig ut i solen en sväng hade jag tänkt mig! En liten bit mat ute i det gröna sitter ju inte helt fel enligt mig! Ha en fin eftermiddag! PUSS

peppande träning

2011-04-27 @ 12:41:32
Kom precis hem från dagens pass. Det känns rätt sjukt att man för drygt 2 veckor sen inte kunde vara ute i annat än långbyxor, tjocktröja och pannband när man var ute och sprang, nu är det helt andra bullar!

Spinningpasset idag innehöll bara massa sommarlåtar också!! Grymt peppande faktiskt och jag kunde inte sluta tänka på Cypern när jag satt där på cykeln! Längtar så mycket :) Hoppas eran träning kändes/kommer att kännas lika härlig som min var idag! Det är nästan så att jag vill ge mig ut och springa bara för att vädret är så fint!!

Tack för era fina kommentarer hörrni! Jag vet i alla fall att jag kommer att ha kvar 40 av 400-500 läsare efter att jag har nått målet. ALLTID NÅGOT, hehehe. Ni är bäst!!

påsk och ni får ta beslutet

2011-04-25 @ 17:49:12

2011 års påskbord. massa mumma.

Då var påsken över och det har jag "firat" med ett 55 min svettigt afropass! Nu går det inte att ligga på latsidan! Imorgon blir det ett boxpass och jag känner redan hur mycket träningsvärk jag kommer att ha efter den :) GÖTT!

Idag har jag blivit lite solkysst också. Älskar detta vädret! fast jag älskar vintern mer, hihi.

Jag har tänkt på en sak nu när jag börjar närmar mig målet och så..hur vill ni att jag ska gör sen efter? Ska jag lägga ner bloggen för det är inte roligt att följa någon som redan har nått sitt mål? Eller fortsätta att skriva vad jag tränar och peppa er trots att jag redan nått målet? Snälla kan inte hjälpa mig med detta. Det är ju inte kul att skriva sen om ingen läsare vill att jag skriver men det blir ännu roligare att skriva om jag vet att ni tycker om att jag skriver! KOMMENTERA! ni bestämmer.

3 veckor kvar

2011-04-23 @ 16:54:26

lite tidigare idag när jag skulle lägga mig och sola en stund, hihi

Pissevecka skulle man väl kunna säga. Usch jag mår lite dåligt över mig själv faktiskt som lät en vecka gå åt helvete men det är bara att ta nya tag nu. Det är bara 3 veckor kvar så nu kan jag inte hålla på och mesa!!

Lyckat att jag glömde bort att väga mig i torsdags också. Hade nog behövt se vad jag väger efter denna veckan! Men som sagt, inte deppa ihop! Vädret är ju underbart och det är som sagt tre veckor kvar och det är ju inte så att allt går under om jag inte skulle nå målet, det kommer ju en tid efter cypern också :)

GLAD PÅSK MINA FINA!

Så till denna träningsvecka då:

fredag: vila
lördag: gym
söndag: springa ute
måndag: afro
tisdag: box
onsdag: spinning och core
torsdag: bodypump

lite skärpning

2011-04-19 @ 21:24:06
hej och yes, jag lever! Jag har bara haft en del att göra nu de senaste dagarna. Hade konserter och repetitioner hela helgen, igår var jag i blekinge hela dagen och idag har jag haft min första dag på Din Sko. Och nu när vädret har varit så fantastiskt så glömmer man bort datorn lite.

Jag har varit usel med träningen också! BLÄ! En riktig skitvecka. Jag tränade inte i fre, lör, sön, mån och inte heller idag! SKÄRPNING kanske ;( Imorgon ska jag i alla fall på ett dubbelpass, spinning och core! Ser fram emot det faktiskt.

Satt ute på balkongen en stund idag och försökte få lite inspiration! Hur går det för er? Jag hoppas ni skiter i beach 2011 ÅNGESTEN och kör järnet för en långsiktig hälsosam livsstil! :)

4 veckor kvar

2011-04-15 @ 11:39:13

favoriträtten. kött, stekta äpplen och blomkålspure (även med lite broccoli i)

Åh tiden går så himla fort. Nu är det bara 4 veckor kvar tills vi åker! Panik är ju synd att säga att jag har men jag börjar känna mig lite stressad. Egentligen kunde jag ha åkt idag och känt mig hur nöjd som helst men det är ändå det där att jag vill ha nått målet när vi åker, 53 kilo. ÄH det löser väl sig! Fortsätter jag såhär som jag gjort de senaste 2 veckorna så kommer det bli grymt om 4 veckor!

Då har vi nästa veckas träning här. Nästa vecka är lite speciell för jag har lite grejer att göra. Är fullbokad hela helgen och börjar jobba på din sko nästa vecka och ska iväg någon dag så därför blir det mycket springa ute för det är det jag har tillgång till, typ :)

fredag: springa ute
lördag: springa ute
söndag: vila
måndag: springa ute
tisdag: box
onsdag: spinning och core
torsdag: spinning

inget kan stoppa mig

2011-04-14 @ 13:43:37

japp, detta var gårdagens middag, lax och spenat!

Tack för att ni är så fina!


Just nu sitter jag med en kopp te i min hand och taggar inför ett 75 min box&kick-pass. Oklart hur jag kommer fixa kickarna med min extrema träningsvärk i ben och rumpa :) men det löser sig nog!

Jag kom och tänka på en sak innan. Jag är så himla fokuserad på Cypern nu och att det vore kul att vara i sin livs form då och ha nått målet och blabla. Men något jag helt glömt bort är ju min 20 års dag. Jag har under både min 18- och 19års dag inte mått allt för prima eller okej 19 var inte så farligt men jag mådde ganska dåligt när jag fyllde 18. Den 11 maj, två dagar innan Cypern, fyller jag 20 år!! DET KOMMER BLI GRYMT. Att släppa 1an och gå in på 2an som en ny människa, hihihhi. Känns helt okej gitt faktiskt! :)

vägdag 92

2011-04-14 @ 10:33:15
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg 53,0 kg
vikt just nu: 54,1 kg
veckans -/+: -0,1
minus sen start: 10,9 kg

läs detta, snälla

2011-04-13 @ 14:15:34
Ni får tro vad ni vill. Det viktigatse är att jag själv vet var jag står och hur jag känner mig. Ja, jag har haft ätstörningar. Bulimi närmare bestämt och mina vänner jag vet hur det är att lida av det och där med vet jag att jag inte lider av det nu. Men som sagt, tro ni att jag gör det så hejhopp..ni får tro vad ni vill :)

Sen en annan sak. Jag har aldrig i hela mitt liv räknat kalorier. Jag säger inte att det är fel att göra det för ni får självklart räkna alla kalorier ni stoppar i er om ni känner att det är ett bra sätt för er :)

JO jag äter middag men jag kanske ska skriva ut exakta tider och exakt vad jag gör för att dessa matdagar inte ska missuppfattas. Igår till exempel åt jag frukost klockan 10, tränade ett pass klockan 12, åt min sena lunch när jag kom hem vid halv 3 (ja det var kanske dumt att inte äta en frukt där men jag var inte hungrig och inte alls sugen på en frukt) åt sen en apelsin. Halv 6 åt jag det där kvällsmålet för jag skulle repa från 18-22 och kunde då inte äta någon middag och klockan 22 är jag inte jättesugen på en stadig middag. ÅT dessutom två frallor under repet som jag inte fick med i inlägget!

Som sagt, tyck vad ni vill. Jag har gått ner 10 kg på drygt 1,5 år vilket jag själv inte tycker är något jätteras utan snarare en långsam och stabil viktnedgång. Det känns ganska orimligt att gå ner så "lite" i veckan som jag gör om jag nu inte skulle äta tillräckligt.

Ni är underbara och tack för alla fina kommentarer jag får. Jag ville bara klargöra vissa saker så ni inte tror att jag är helt ute och cyklar och gör både mig och er illa.

Matdag tisdag

2011-04-12 @ 22:33:20
Frukost: Två knäcke med ost och skinka och ett glas juice
Sen lunch: Korvstroganoff med lite ris och massa grönsaker och ett glas vatten
Mellanmål: En apelsin
Kvällsmål: Banan, frysta blåbär, mandlar, fujibär och russin

Varsågoda. Här har ni min matdag. Godnatt.

nu ska de formas till

2011-04-12 @ 15:54:31
BODYPUMP. AJ mina armar och jag är så taggad att börja träna ännu mer bodypump nu så man får lite muskler också och inte bara en massa kondition! Jag måste börja köra det minst en gång i veckan nu! Armarna kommer äntligen bestå av lite muskler och inte bara vara tråkiga och hänga :) hihi

Jag springer runt och fotar allt jag stoppar i min mun idag så ikväll slänger jag upp inlägget med alla bilder! KIKA IN DÅ. Ha en fin eftermiddag!

en härlig vårdag

2011-04-11 @ 19:51:08
SÅ HIMLA HÄRLIGT VÄDER!! Allt blir såmycket lättare. Lättare att gå upp, man vill äta nyttigt, man känner sig fräsch, roligare att ta sig till träningen, man är glad på träningen ALLT blir så mycket bättre! Hoppas ni också känner så.

Idag har jag spinnat i 55 min och sen har jag suttit på en brygga och bara myst och ätit glass. JA man får äta glass och JA till er som undrar om jag någonsin äter något onyttigt. Såklart jag gör :) Jag är en riktig gottegris men jag har skärpt mig rejält och med tanke på att jag tränar så mycket så är det verkligen okej att äta en glass en fin vårdag!

Tyvärr blev afropasset inställt ikväll
;( det som är så jäkla kul! Får vänta till nästa vecka med att köra det så kanske jag får ge mig ut och springa eller något imorgon efter/innan bodypump-passet! :)

Imorgon kommer jag fota ALLT jag äter så får ni en matdag imorgon. SÅ kika in imorgon kväll! :)

YES, jobb

2011-04-10 @ 11:13:36
WOHO. Livet är ganska gött just nu. Om ni har följt bloggen ett tag så vet ni att jag fick ett jobb som extraanställd på Gina Tricot i höstas. Jag fick sluta i februari för det fanns inte så mycket att göra då. MEN wiie igår fick jag ett jobb på DIN SKO. Jag är så himla himla glad!! Nu är sommaren räddad, hehe. ÅH så gitt. :)

Nu ska jag ut och avverka dagens träningspass i det underbara vårvädret! Sen har jag konsert.

kämpa vidare vänner

2011-04-08 @ 21:26:52

allt går bara man vill

Bilden längst upp är från starten i stort sätt, hade hunnit gå ner något kilo. Den är tagen i slutet av juli 2009 och väger 63-64 kilo. Bilden till vänster är tagen i slutet av april 2010 och då väger jag 57-58 kilo. Bilden till höger är tagen idag, 8 april 2011 och nu väger jag 54-55 kilo. Lägg märke till att det är typ en mil upp till min navel på första bilden och inte lika långt på de två sista och nu både ser och känner jag att "smaljeansen" börjar sitta lite slappt på sina ställen :) WOHO! (den sista bilden är tagen lite närmare så jag ser större ut där än på den näst sista..men så är inte fallet)

Jag vet inte om det bara är jag själv som märker eller känner (givetvis är det ju bara jag som känner men..hihi) att det är skillnad nu på de senaste före- och efterbilderna jag lägger upp. Skitsamma om det bara är det..några kanske kan få lite inspiration ändå och få en spark där bak!

5 veckor kvar

2011-04-08 @ 13:26:48

Då är det 5 veckor kvar till Cypern
! Jag känner redan efter en vecka att det har hänt mycket med min kropp :) då är det massa veckor kvar att köra järnet på. Detta är så himla kul! Jag fick ännu mer inspiration, till och med några tårar, nu när jag kollade på "Du är vad du äter", kunde inte se det igår.

Nästa veckas träning kommer att se ut såhär. Nästa vecka kommer matdagar också, som sagt! HÅLL UTKIK. Ha en fin helg nu! Skriv gärna om det är något speciellt ni vill läsa om nästa vecka.

fredag - spinning
lördag - vila
söndag - springa ute
måndag - spinning och afro passet blev inställt
tisdag - bodypump
onsdag - spinning och core
torsdag - box & kick

snart in på andra veckan

2011-04-07 @ 12:46:09

Dagens försök till lite bilder, en utan huvud och en utan fokus. Man tackar!

Då har man klarat av dagens träning idag också! TROTS EN MINDRE STORM UTE! Det blåser galet men det var härligt att springa idag, blev någonstans mellan 3-4 km! Tog mig sen en runda ute med kameran och det gick ju sådär. Det är ju skitsvårt det där med självutlösare och hitta fokus och blabla. Men det är bara att öva så blire bättre :)

Vägdagen idag. Det går långsamt men vad gör det. Snart är jag där och då får det ha gått hur långsamt det vill för då har jag äntligen kommit i mål!

Imorgon är vi redan en vecka närmare Cypern! Tiden går så himla fort. Jag lägger upp nästa veckas träningsschema imorgon och nästa vecka kommer också några matdagar mina vänner.

vägdag 91

2011-04-07 @ 11:01:40
VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg 53,0 kg
vikt just nu: 54,2 kg
veckans -/+: -0,1
minus sen start: 10,8 kg

idag kom det!

2011-04-06 @ 21:15:37

första bilden med kameran. Kvällens måltid: fläskfilé med grön curry och nudlar. HOT STUFF.

ÅH PAKETET KOM IDAG. Nu ska det tas fina bilder till bloggen mina vänner. Det låg nämligen en systemkamera i paketet!! Nu är jag så himla taggad för att lära mig kameran och ta fina bilder och massa matbilder, även egobilder för det var tydligen några som ville se fler av dom i bloggen.. oklart varför :)

Idag taggade jag till för ett dubbelpass, spinning och core. Med tanke på den matiga träningsvärken efter boxpasset igår så kändes det sådär i kroppen faktiskt. Imorgon ska jag ge mig ut i löparspåren igen! Hur går det för er mina vänner? Känns det bra med träning och sådär?

JUSTE. Imorgon startar mitt favoritprogram igen, "Du är vad du äter" i TV4+ klockan 20.00! MISSA INTE DETTA! Där lovar jag att ni kommer haffa inspiration och motivation!

före- och efterbild, igen

2011-04-05 @ 16:52:46

t.v: april 2011, 54-55 kilo. t.h: augusti 2009, 63-64 kilo.

Nu är det dags för en före- och efterbild igen.
DET GÅR! Allt går bara man vill! Jag kan verkligen inte fatta att jag har sett ut så där som på den högra bilden! Men det är ju en jäkla tur att det går att göra något åt! :) Hoppas ni ser skillnaden, heheh. Som ni vet, jag har nåt kilo kvar att bli av med och fortsätta träna och få en mer fast kropp sen är jag klar! Men jag är absolut inte missnöjd med den kroppen jag har idag! Men det är alltid kul att nå mål. KÄMPA NU!

nu blir det mat i bloggen

2011-04-05 @ 15:32:16

Ingen jätteläcker bild men det är i alla fall ris med grönsaker och kyckling inlindad i parmaskinka.

Här med känner jag mig besegrad. Ni ska få matveckor/dagar. Ni var ju över hälften som gärna ville ha inspiration och motivation. Era ord är ju min lag så det är bara att skriva dessa inlägg! MEN ni får vänta lite. Jag går nämligen runt här hemma och väntar på ett paket. När det har kommit ska jag ta massa finfina bilder och lägga upp på hur min dag har sett ut i matväg! wiiie

Igår stod det dubbelpass på schemat. Jag var i grym form igår faktiskt och så mycket jag tog ut mig på afron har jag nog aldrig gjort. Så där skakades det nog av något hekto :) Ikväll väntas ett 55 min boxpass.

JUSTE. Jag har precis fått reda på en bloggerska som ska till Cypern samtidigt som jag, dessutom till samma ställe! Inte vilken bloggerska som helst utan allas våran Åse - 56kilo. Hon kör också så det ryker nu fram tills planet lyfter från Sverige.

ny vecka, nya tag

2011-04-04 @ 10:58:33
Då är det ny vecka och allt och helgen ligger bakom oss så nu blickar vi framåt och tänker inte på att vi åt massa skit eller om vi inte tränade i helgen. Nu tar vi nya tag!

Min helg har varit fin. Har både tränat och ätit okej. Lite svårt att äta i lagom mängd när man är bortbjuden på två kalas samma dag..men som sagt det tränar vi bort nu i veckan.

Ska snart packa ihop väskan och ta fiaten till simhallen, 55 min spinning väntar. Och ikväll kör jag ett 55 min afropass!! :) Hoppas ni får ta ut er rejält på er träning idag!!

Sen har jag fått en del förfrågningar om att lägga ut vad jag äter varje dag. Jag är liiite emot det för jag tycker det blir så tråkigt i längden men när jag tänker efter så lägger jag ut träningen och det kanske ni har tröttnat på nu. SÅ vad säger ni? Lika mycket som jag uppdatera er om träningsveckorna, vill ni ha matveckor/dagar också? PUSS

nu är det 6 veckor kvar

2011-04-01 @ 18:11:55
IDAG är det exakt 6 veckor kvar tills vi åker. PASSANDE att det också är en ny månad. Detta kanske blir en lite repris av November köttningen. Och under den månaden blev det resultat vill jag lova. NU kör vi 6 veckor.

Jag kommer peppa er med hjälp av allt möjligt nu framöver. Före- och efterbilder, recept, träningsscheman och anmällt pepptalk! Jag hoppas ni är taggade nu. Såhär kommer min vecka se ut i träningsväg. Dock har jag en lite konstig helg nu här i början för jag har nämligen en i huset som fyllet 18 så det blir kalas både hit och dit men det hindrar mig inte från att träna, eller hur :)

Häng på mitt schema eller något liknande eller något helt annat!
BARA NI TRÄNAR! skriv gärna till mig hur ni har tänkt! PUSS

fredag - vila
lördag - gym, lite kondition och lite styrka
söndag - springa ute
måndag - spinning och afro
tisdag - box
onsdag - spinning och core
torsdag - springa ute