Köttning, igen

2011-07-31 @ 23:32:54
jag ser otroligt farlig ut på denna bild

Jag tycker inte om uttrycket "äh, jag tar tag i mitt liv på måndag". Det brukar alltid sluta med att frukosten på måndagsmorgonen blir bra sen går det sakta utför och sen äter man skit på onsdagen igen och så kommer det igen.."äh jag börjar på måndag" Känner ni igen detta?

Men nu jäklar. Imorgon har vi måndag och imorgon drar ju även en ny frisk månad igång så nu har vi chansen. Jag tänker nu ha en månad då jag köttar järnet! Är ni med?

Träningsrunda

2011-07-27 @ 07:51:00

Music - David Guetta ft . Afrojack - Louder Than Words (By Niels)

Gårdagens träningspass, varsågoda! Så kan det se ut ibland när jag ger mig ut en runda! :) Är detta något ni vill se mer av eller ska jag lägga min producenttalang på hyllan? hehe

Ikväll är det 55 min core med mamma. Men först, hard work work! TJOPP!

Löparskorna på

2011-07-26 @ 22:02:48

Innan rundan idag

Träningsvärken efter easy line passet igår är inte nådig! JISSES! Men det känns gött att åter igen få känna att man har gjort lite nytta i alla fall! Idag snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut på en runda. Vad fick det bli för träning för er del?

Jag sitter nu och knåpar på en video som jag spelade in åt er idag! Kommer nog upp imorgon! WIE!

Alla kör ett träningspass imorgon

2011-07-25 @ 21:43:00

I fifi på väg hem efter ett svettigt träningspass

Jag har som sagt mått dåligt ett tag. Jag kan knappt komma ihåg sist jag tränade.

Det enda man längtar efter att göra efter jobbet är att få komma hem och vila! Man har knappt någon ork kvar efter 6-8 timmar i butiken. Man är sugen på något sött för hjärnan behöver piggna till. Man mår sämre för att man inte har tränat eller ätit bra. Den onda cirkeln är igång! Känner ni igen er?

Jag har nu tränat både igår och idag. Spinningpasset gick grymt igår och idag var jag så himla nära på att hoppa easy line passet men jag tog mig dit efter jobbet! NU, nu mår jag så himla mycket bättre. Endorfinerna rusar i min kropp!

Jag ger er nu alla som har en tung period en stor spark i baken! NI FIXAR DET! Det är lite tufft i början men ni kommer snabbt märka skillnad och ni är värda det! Ge er själva en belöning, TRÄNA IMORGON! Ni kommer somna lyckliga! stor kram

Kommer starkare ur detta

2011-07-24 @ 14:33:49

dagens frukost. blåsbärssmoothie och te

NU är det nog dags för mig att rycka upp mig lite!
Detta håller ju inte om jag någonsin ska nå mitt mål! VILKET JAG SKA! Jag har bara haft en omotiverande tid ett tag nu. Den har innehållit begravning, massa jobb och prestationsångest! Nu får det vara nog helt enkelt! Jag vill tillbaka hit till bloggen och sprida inspiration och glädje igen! Rycka upp mig själv och må bra! Det kommer kännas lite som i början av denna resan nu ett tag framöver men det kommer bara bli lättare och lättare för varje dag och snart är jag i mål! WIE.

Idag ska jag ge mig iväg på ett spinningpass tillsammans med mamma. Och förresten kolla in hennes grymma resultat!!

ÅRS-vägningen 2

2011-07-12 @ 09:05:00
BMI: 25.7
Längd: 159 cm
Startvikt: 65,0 kg
(12/7-09)

BMI: 22.7
Längd: 159 cm
Vikt efter ett år: 57,5 kg
(12/7-10)

Minus på ett år: 7,5 kg

BMI: 21.5
Längd: 159 cm
Vikt efter två år: 54,4 kg
(12/7-11)

Minus under året: 3,1 kg
Minus på två år: 10,6 kg

Tagga till nu

2011-07-03 @ 17:53:13

Mammas sallad

Tack för att ni är så galet fina mot mig! Jag mår fortfarande inte superbra + att nu har jag fått en liten förkylning också! Jag ska bli av med båda denna veckan hade jag tänkt mig! Det funkar inte att hålla på såhär som jag gör. Jag kommer inte ställa mig på vågen förrän tisdagen den 12e juli för då är det dags för årsvägning! JAG MÅSTE TAGGA TILL NU!

Mamma gjorde en jättegod sallad igår.
Det var sallad, tomater, sparris, grillad fänkål, grillad halloumi, jordgubbar, parmesanost, paprika och kyckling! SMASKENS VILL JAG LOVA!

Ibland är det som det är

2011-07-01 @ 13:10:29

för några veckor sedan då jag var ute och sprang i solskenet.

Nu är det väl dags att höra av sig lite kanske. Inte för att jag har mer att säga idag än vad jag har haft de andra dagarna då jag inte har bloggat men jag kände att ni kanske skulle få veta lite hur det ligger till nu. Jag mår dåligt. Och nu menar jag inte att jag är förkyld eller något utan jag mår bara dåligt. Jag vet inte varför men jag gör det. Det är antagligen massa saker som spelar in. Jag får hoppas att det försvinner lika fort som det kom!

Jag ska bli glad och sprallig igen. Men just nu är jag inte det och jag jobbar hela dagarna och sen inget mer. Det blir inte mycket inspiration i bloggen av den vardagen jag har just nu. Men ni är bäst och jag rycker snart upp mig och då kör vi (jag) järnet igen.