Er instruktör eller PT?

2011-11-30 @ 14:09:07
Riktigt så bitter som på bilden är jag inte, eller rättare sagt jag är inte alls bitter idag! Jag hade aldrig köpt denna jackan för två år sen! när ansiktet var fluffigt och jag hade nog bara sett enorm ut! Jag ser ju inte smäcker ut nu heller men man ser ju att ansiktet inte är så stort, eller benen, så då borde kanske inte magen fylla upp jackan heller :)

Den nya jackan är på och jag ska ge mig iväg. Har packat träningsväskan för det är ju favoritpasset ikväll, 55 minuters afro med den bästa instruktören! Hon här helt galet bra! <3 Instruktörerna är verkligen hur viktiga som helst för mig. Jag kan komma opepp till ett pass och är det då en opepp instruktör så känns det passet som typ 3 timmar långt! Är det en bra instruktör så blir jag genast pepp och passet känns som en kvart! SÅ SKA DET VA.

Jag vill bli instruktör! Eller PT! Oklart hur det skulle gå. Hade ni kommit på mina pass? Eller velat ha mig som er PT?

Vardagsmotion

2011-11-29 @ 20:04:01


Andra passet denna veckan är nu avklarat. Igår var det 45 min easy line och idag körde vi 55 min box! Imorgon ska jag svettas rejält på ett afropass! WIE. Det är helt underbart att vara igång igen.

Idag tog jag till och med cykeln till jobbet. Det var ett tag sen jag cyklade över huvud taget faktiskt. Jag cyklade över allt och hela tiden innan jag skaffade körkort, som jag gjorde för ett halvår sen! Det blev säkert en mil per dag och det är ju träning i sig! En väldigt viktig träning som man glömmer bort, vardagsmotionen!! Jag ska försöka cykla ännu mer nu. Man känner sig så fri och det är så friskt. MER VARDAGSMOTION ÅT FOLKET!

Nu ska jag duscha! Vill ni se min otroligt snygga kappa som jag köpte i helgen?

PS. Jag är grymt aktiv på min facebooksida! "GILLA" och häng med (länk finns i menyn)

Grymt mellanmål

2011-11-25 @ 15:35:41
Jag var lite deppig när jag vaknade idag för jag har haft så jäkla ont i ryggen denna veckan och imorse va det för jäkligt så jag avbokade mitt easyline-pass! Men samtidigt tänkte jag att det blir min första vilodag på hela veckan så då slutade jag vara deppig :)

Jag fick till en så jäkla god smoothie idag så då blev jag ännu mindre deppig! Jordgubbar, naturell yoghurt och banan! MUMMA! Så nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag hämta pojkvännen på stationen. Hoppas ni har en fin fredag.

HÖRRNI! Börjar ni gilla Livetoday på facebook så får ni hänga med mig lite mer i vardagen!! (länk finns i menyn!)

vägdag 105-123 och 124

2011-11-24 @ 10:05:38
vägdag 105-123 är tomma

VIKT
startvikt: 65,0 kg
målvikt: 52,0 kg 53,0 kg
vikt just nu: 55,9
veckans -/+: -
minus sen start: 9,1

Träningen är igång

2011-11-23 @ 21:20:09

I väntan på träning och ett "fyfan va jag är trött"-leende efter träningen

TJENNA! Vilken grym vecka jag har haft än så länge hörrni! I måndags körde jag järnet på easyline-passet, igår körde jag 90 min spinning/core och idag svettades jag som en gris på afropasset!! Imorgon kör jag nog dubbelpass! ÄLSKAR att vara igång igen och inte känna att jag vill avboka varje pass, som jag typ har gjort den senaste månaden!

Nu ska jag lägga mig och kolla på sista avsnittet av Extreme makeover weightloss! Har inte sett att det har gått på tv så jag kollade typ 5 avsnitt på rad i söndags. ÄLSKAR DET! (tv4play)

Bästa köpet, bästa resan

2011-11-22 @ 13:10:09

en ganska så lam bild, men ville att ni skulle få se bössorna!

Träningsvärk - CHECK!
Jisses vad det värker idag! Men det känns hur bra som helst. Jag har lite bråttom nu men senare i eftermiddag ger jag mig på ett 90 minuters spinning/core pass önska mig lycka till.


Jag har alltid, under alla tillställningar, burit klänning. "Fin"byxor har aldrig riktigt varit min grej. Men KOLLA HÄR. Ett par vida byxor på en tjej som är under 1,60! Det trodde jag aldrig någonsin att jag skulle kunna bära. Speciellt inte för något år sen när jag var större, då jag antagligen hade sett ut som en flodhäst i dom! BÄSTA KÖPET! Denna resan är helt underbar, när man äntligen kan känna sig fin!

Starkare

2011-11-21 @ 12:44:04

på mammas dag

TJOPP. Nu ska jag försöka komma tillbaka igen efter en liten härlig svacka på nästan en månad som jag har haft nu. Man får svackor ibland och det är okej. Man kommer förhoppningsvis starkare ur dom och det är då man kör järnet.

Nu är det två veckor sen mamma fyllde 50 så nu lägger hon ner bloggen men kommer att skriva något inlägg hos mig någon gång. Hon har lagt upp sina sista resultat och jeansbilder!! Hon har gjort en grym resa! Det känns ju lite sådär för mig att hon NÄSTAN har gått ner lika mycket som jag har gjort på ett halvår som jag har gått ner på 2 år.. hehe. MEN jag har ju gjort detta i snigelfart och har haft några fler svackor men det viktigaste är att man når sitt mål och sen HÅLLER det där!


Ikväll ska jag och mor köra ett easyline-pass!
Ska bli härligt att röra på sig igen. Jag har kört något pass under denna månaden men jag kan nog räkna dom på min ena hand.

Jag har massa energi efter en myshelg i Köpenhamn med pojkvännen. Jag ställde mig på vågen idag bara för att se var jag ligger någonstans. 56 kilo blankt stod den på. 3 kg till målet. Det är inte mycket egentligen. NU JÄKLAR SKA JAG KÖRA!

Om mig

2011-11-01 @ 00:20:00

Jenny, 20 år. (skriver detta den 17/2-2012)

Här är en artikel om mig i SMP september 2012, 1 delen, 2 delen

Startade denna bloggen juli 2009 då jag bestämde mig för att förändra min livsstil och i hopp om att kunna inspirera andra i liknande situation att också göra det.

Jag är före detta elitsimmare och då var det en hel del träning minst sagt. När jag la av (2007) slutade jag träna helt. Vilket också visade sig på vågen. Men det var inte bara på vågen det började gå utför. Jag mådde också riktigt dåligt psykiskt och min hälsa var näst intill körd i botten. Fick diagnosen bulimi, eller hetsätning. Samlade bland annat på mig en då kronisk huvudvärk, 10kg övervikt och sömnproblem.

Målet var att gå ner från 65 kilo till 52 kilo, där av namnet. Varför jag satte 52 kilo som mål var för att jag minns att jag vägde där omkring när jag simmade.

Idag är jag inte alls lika fokuserad på min vikt. Nu är målet att få en så tonad och vältränad kropp och ha en så sund kost som möjligt!

I början körde jag väldigt mycket GI och lite mindre träning. Nu kör jag mycket mer träning och äter med sunt förnuft!

 

Så här har målen sett ut under resan. Jag tror på många små delmål för att kunna känna att man kommer någonstans!

BMI: 25.7
Längd: 159 cm
Startvikt: 65,0 kg
(12/7-09)

delmål 1: 64,1 kg KLART
delmål 2: 62,6 kg KLART
delmål 3: 61,3 kg KLART
delmål 4: 60,0 kg KLART
delmål 5: 58,7 kg KLART
delmål 6: 56,9 kg KLART
delmål 7: 55,5 kg KLART
delmål 8: 54,0 kg KLART
delmål 9: 52,9 kg
MÅLET: 52,0 kg 53,0 kg

(har som ni ser inte riktigt nått målet än..)

Här har ni några före- och efterbilder. 65 kilo startade jag på den 12 juli 2009 och på 2011 bilden ligger jag kring 54 kilo.