Gott nytt år

2012-12-31 @ 19:44:00
 
Foto - mjfoto.se | redigering - jag

Snart är det dags att lägga ännu ett år bakom sig och ge sig på ett nytt.

Jag har mina aningar hur tankarna går i många utav era huvuden där ute.
"2013 ska jag börja mitt nya liv. Jag ska gå en morgonpromenad varje dag. Jag ska lägga om min kost helt och inte äta något godis eller liknande, kanske med något undantag. Jag ska också träna 5 gånger i veckan. Jag ska bli mycket bättre i skolan/jobbet och göra allt i god tid. Dessutom ska jag bli mycket bättre på att umgås med mina vänner." Just de här raderna rullade i mitt huvud flera gånger får några år sen inför varje möjlig nystart. Det funkade aldrig.

Jag hoppas att 2013 blir ett riktigt kanon år! Jag vill också att ni ska ta det lugnt. Inte sätta upp omöjliga mål som kan göra att ni faller platt för att sen lägga jobbig och onödig tid för att kämpa er upp igen, det är inte värt det. Ta små steg. Det tar tid att göra en förändring men det är värt det. Så ta er tiden. Sätt inte upp ett mål på 6 träningspass i veckan om ni vet att ni kommer inte hinna det under tex tentaperioden utan tänk på hur många gånger i veckan kan jag MINST träna. Vet du att ja men 2 pass kommer jag alltid hinna med varje vecka även om jag blickar framåt 1 år i tiden. Sätt då upp som mål 2 pass i veckan och sen är pass 3 och 4 BONUS!

Ni klarar av så mycket mer än vad ni tror. GOTT NYTT ÅR fina ni <3

Energiboost

2012-12-18 @ 15:17:00
Dags för en ENERGIBOOST mina vänner. Jag gjorde i ordning fyra olika jucier idag som jag tänkte dela med mig utav. Massvis med vitaminer och mineraler i dessa. Bra för immunförsvaret, magen, huden osv.

Orange - morötter, grapefrukt, äpple & ingefära
Gul - apelsin, citron & ingefära
Grön - kiwi, bladspenat & äpple
Lila/blå - blåbär, äpple & ingefära

På jakt på ett par skidor

2012-12-11 @ 15:22:00
När jag ger mig ut på golfbanan för att åka så tar jag alltid och börjar med ett uppvärmningsvarv för att SCANNA av banan. Vilka är ute i spåren idag? Är det något gammalt offer eller ska jag ge mig på någon ny idag.. Jag har koll på varenda KOTTE där ute för att kunna tävla mot dom.

Kvinnan i svart (kan ibland också ha svart jacka med röda armar) och kvinnan i lila (som på senare tid försöker förvilla mig med en RÖD jacka, funkar ICKE på mig!!) det är dom jag brukar tävla mest mot.

"Kvinnan i svart" är en riktigt jäkel. Första gången jag tävlade mot henne så hade jag kört ETT varv när hon hade kört TVÅ så henne brukar jag inte tävla mot utan mest tänka att NÅGON DAG ska du få dig en match. Nu en vecka senare så är hon bara liiiite mindre än ett halvt varv före, hihi! (ett varv är 5km)

Sen "kvinnan i lila/rött" hon blev snabbt ett offer! Jag fick syn på henne i en uppförsbacke första gången och jag slet som ett DJUR för att komma förbi henne och det gjorde jag också!! Sen att hon tog en runda till efter att jag hade gått av är en annan historia!
 
På videon ser ni "kvinnan i lila/rött" hihihihi WOPPA.

Skidåkning

2012-12-08 @ 21:34:06
HEJ! Snön är äntligen här så i tisdags åkte jag och köpte mig ett par skidor. Har ni hängt med på instagram, liivetoday, så har ni lite koll på hur det har gått :) Jag började med en "tur" på 100m i tisdags, sen gav jag upp. Idag körde jag 1,5 mil. Sen i torsdags har jag förbättrat min tid på milen med 40 MINUTER.

Man får inte ge upp när man ger sig på något nytt helt enkelt. Det gäller ALL träning. MUSKEL-NERV KONTAKT mina vänner. Det kan ta lite tid innan det klickar men när det gör det så sker en förbättring i en rasande fart! Sen gäller det bara att fortsätta träna och nöta teknik. SÅ, GE ALDRIG UPP!