På jakt på ett par skidor

2012-12-11 @ 15:22:00
När jag ger mig ut på golfbanan för att åka så tar jag alltid och börjar med ett uppvärmningsvarv för att SCANNA av banan. Vilka är ute i spåren idag? Är det något gammalt offer eller ska jag ge mig på någon ny idag.. Jag har koll på varenda KOTTE där ute för att kunna tävla mot dom.

Kvinnan i svart (kan ibland också ha svart jacka med röda armar) och kvinnan i lila (som på senare tid försöker förvilla mig med en RÖD jacka, funkar ICKE på mig!!) det är dom jag brukar tävla mest mot.

"Kvinnan i svart" är en riktigt jäkel. Första gången jag tävlade mot henne så hade jag kört ETT varv när hon hade kört TVÅ så henne brukar jag inte tävla mot utan mest tänka att NÅGON DAG ska du få dig en match. Nu en vecka senare så är hon bara liiiite mindre än ett halvt varv före, hihi! (ett varv är 5km)

Sen "kvinnan i lila/rött" hon blev snabbt ett offer! Jag fick syn på henne i en uppförsbacke första gången och jag slet som ett DJUR för att komma förbi henne och det gjorde jag också!! Sen att hon tog en runda till efter att jag hade gått av är en annan historia!
 
På videon ser ni "kvinnan i lila/rött" hihihihi WOPPA.
Kommentarer
Postat av: Anna madeinjapan.nu

Åh så mysigt! Kom till Uppsala så kan vi filma och åka tillsammans :}

Svar: ÅH! Det hade varit förbenat härligt att åka runt och filma!! :)
Kram Jenny

2012-12-11 @ 15:41:21
URL: http://madeinjapan.nu/
Postat av: Erika

Det där ser ju sjukt härligt ut och jag blir SÅ sugen på att testa. Har aldrig i hela mitt liv stått på ett par längdskidor, men det kanske är dags nu ;)

Svar: DET ÄR SICK! Alltså det är så roligt och så jobbigt :) du måste testa!!
Kram Jenny

2012-12-11 @ 18:38:20
URL: http://hejaerika.shapemeup.se
Postat av: Sara

Hej jag älskar din blogg! Hur får du det att spelas en låt i videofyme?

Svar: tack söta du! Jag redigerar i iphone varianten av imovie innan jag lägger upp den på videofyme :)
Kram Jenny

2012-12-11 @ 22:48:29
URL: http://lindstrom.blogg.se
Postat av: Anna madeinjapan.nu

Eller hur och fota, förbereda oss lite för vasa-spåren ;D men på riktigt, jag tycker det skulle vara skitkul. Och jag är på i Sthlm eller Uppsala typ efter jul, om du har lust :}

2012-12-12 @ 10:03:38
URL: http://madeinjapan.nu/
Postat av: Mia

Hej Jenny!
Jag har följt din blogg under flera års tid, och jag måste säga att du är en sådan förebild och du bör vara otroligt stolt över det du har åstadkommit!!
Den situation du befann dig i innan du började din "resa", det är ungefär i sen jag befinner mig i just nu.
Det finns två sidor av mig. Den sidan som älskar att träna, kör stenhårt på gymmet 5 dagar i veckan och äter bra. Tyvärr håller detta bara i sig ett tag, och sedan kommer den andra sidan fram; den som bara vill ligga hemma i soffan och äta obehindrat. Jag tycker att jag i övrigt mår bra, jag har ett bra liv, bra vänner och familj. Så egentligen vet jag inte varför jag har det här beteendet.

Jag vill veta vad det var som gjorde så att du tillslut verkligen bestämde dig? Man försöker ock försöker men det går aldrig hela vägen fram. Jag är så trött på att misslyckas så nu ska jag bestämma mig. Har du något tips och råd? Jag skulle vara så tacksam :)

Keep up the good work!!
Kram Mia

Svar: HEJ!Tack tack tack! Blir så himla glad! :)
Jag känner igen mig i allt det du skriver. Det där med att ha en period när man köttar järnet och sen en annan när man inte rör en fena utan bara äter.

Det som verkligen gjorde att jag bestämde mig var väl att jag insåg att jag inte vill leva såhär. Jag hade så himla ont i huvudet varje dag, jag umgicks inte längre med mina kompisar för jag ville hellre gömma mig på mitt rum och äta godis. Jag helt enkelt bara bestämd mig.

Sen tror jag du gör samma fel som jag gjorde och även i bland gör. Jag går ALL IN, DIREKT!! träna varje dag, INGET godis, perfekt kost och umgås med vänner hela dagarna och bara vara så perfekt som möjligt. hehe det funkar icke. Du får ta en sak i taget och låta det tar den tid det tar helt enkelt. Sätta upp små delmål.

Jag började med kosten. Försökte få in någon slags rutin på frukost och så lite onyttigt som möjligt (godis, chips, kakor) men jag hade inget förbud. Förbud funkar nämligen inte för mig för om jag vet att jag INTE får då är det det jag vill ha mest av allt. Sen var all träning i början en bonus. Men efter ett tag så började jag träna 3 pass i veckan. Tänk va är det minsta jag kan träna varje vecka om 1 år. Vet jag att det kommer ALLTID att gå att jag kommer i väg till träningen 2 gånger i veckan så bestäm två dagar i veckan och resten blir bonus!

Steg för steg. Skynda långsamt :) det är mitt råd.
ta hand om dig. KRAM
Kram Jenny

2012-12-13 @ 13:35:30
Postat av: Cajsa

Hej! Älskar verkligen din blogg! Och du är en riktigt kämpe som blir som en stor förebild. Men tycker du ska uppdatera mera.. Saknar dina inlägg.. ! Man blir så himla taggad till träning när det kommer nya Bilder, filmer eller text på din blogg.
Kram från en tjej som hade blivit glad med mer uppdatering.

Svar: Hej Cajsa! TACK fina du! Jag ska verkligen försöka uppdatera mera. Jag vet inte varför jag inte gör det för jag har saker att dela med mig av men jag ska försöka komma igång. kram :)
Kram Jenny

2012-12-16 @ 21:31:41
Postat av: sarah

oj vad jag blev pirrig nu! ska åka skidor för första gången i hela mitt liv nu till början av nästa år. och inte nog med det, så är det med min pojkvän och hela hans familj med vänner! :o några tips jag bör tänka på kanske?

Svar: längdskidor eller utför? :) jag har inte åkt utför så många gånger och jag är kass på det också heheh i och för sig är jag ingen master på längdskidor heller men där så är det BALANS som gäller. försök glida så länge som möjligt på varje tag och få in en bra rytm. döda inte de stackars armarna i början för då blir det inte kul sen :) hiihi LYCKA TILL :)
Kram Jenny

2012-12-17 @ 22:11:01
URL: http://imperceptible.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback