Svar på frågor, del 1/3

2012-06-09 @ 01:27:16
Äter du inget godis, chips, läsk, glass och annan skit överhuvudtaget längre?
Hur ser man till att hålla sig från sådant, och hålla uppe motivationen? Har så svårt att ha disciplin på mig själv, blir tokig.


Jodå det gör jag men absolut inte som för 3 år sen. Jag tror ju inte på förbud eller "svullardagar" för då blir det att man verkligen vill ha bara för att man inte "får" och risken är att man äter alldeles för mycket på "svullardagen". Försök äta fler nyttiga mellanmål och är det jobbigt i början så är det faktiskt bara till att kämpa emot och försöka ha annat att göra :)


Hej! Kör du någon speciell kost? Hur ofta unnar du dig? Vad i så fall? :) kram

HEJ! Nja det gör jag nog egentligen inte. Jag äter allt men jag tänker på att inte frossa i kolhydrater. Jag unnar mig absolut och det kan bli allt möjligt då faktiskt. Allt från godis till en lite lyxigare smoothie. Kram :)


Heeej! Tack för en bra och inspirerande blogg :) Jag undrar om du äter några kosttillskott eller andra tabletter/proteinpulver? Ha det fint :)

Hejsan. Vad roligt att du tycker den är det! :) Nej jag äter inget kosttillskott eller tabletter men har funderat på att köpa proteinpulver. Ha det kalas!Hur har du gjort glassarna som är på bilden?Jag började med att mixa vattenmelon och kiwi för sig och hällde sen upp till hälften i båda glasen och lät det stå en timme i frysen (efter drygt 30 min tryckte jag i glasspinnarna som du kan köpa på panduro) och sen hällde jag på ett lager till och sen fick de stå några timmar och sen var det bara till att lirka ut dom. Voilà


Att det står "-52 kilo" på din blogg, menar du att du ska gå ner 52 kilo eller att du väger/ska väga 52 kilo? :)
Älskar din blogg, den är väldigt inspirerande! Kram


Livetoday - 52 kilo står för att jag skulle gå ner från 65 kilo till 52 kilo men jag ändrade det sen till 53 kilo för jag insåg att 52 kilo var lite att ta i (vägde runt 52 kilo innan jag började öka i vikt) Kram :)


Vilken kamera använder du? :)

Jag har en Nikon D5000 :)


Får man fråga hur lång du är? :)

Absolut! 159 cm :)Hej! Jag har funderat på din inlinesutrustning, du kör med "stavar" till, vad har det för effekt? Balans, fart, eller ger det armträning?
Trevlig blogg!
Kram


Hejhej! Jag ska köra Vasaloppet 2013 och behöver då få in lite stakträning så det är därför jag kör med stavar och dom ger absolut träning för överkroppen vilket jag inte hade fått om jag bara kört inlines. Fart ger det också och balans! Jag hade inte tyckt det var lika roligt att köra inlines utan stavar. TACK, KRAM! :)


Sund tjej,sund blogg!
Skulle du kunna ge tips på olika "träningsformer" som tex inlines?
Tacksam för svar! :)


Tack så hemskt mycket! Träningsformer.. alltså jag vet inte riktigt vilken form inlines är men badminton är riktigt grym träning.Just det! Hur fort och långt springer du när du springer? Kan du inte börja skriva mer siffror, det är så motiverande!:)

Jag tar aldrig tiden och jag mäter aldrig sträckan så jag kan tyvärr inte svara på den frågan men däremot så håller jag med om att jag borde skriva lite mer siffror. Jag ska absolut göra det! :)Vilken träning har du märkt varit mest effektiv? Alltså inte enbart vill förbränning utan som förbättrar kondition, ork och styrka osv. (Inte kanske i allt i ett pass, men ja olika effektiva träningsformer - försöker komma igång!)

Den mest effektiva träningen i början var utan tvekan spinning och core. Under en tid körde jag massa afropower och där märkte jag sjukt stor skillnad på midjan!


Var har du köpt de svarta skorna?


Jag köpte dom i en butik som bara finns här i stan men märket är Bullboxer så bara sök på internet så hittar du dom! :)

Kommentarer
Postat av: Emmy Holm

Riktigt inspirerande! Du är skitduktig! :)

2012-06-09 @ 09:03:12
URL: http://emmyholm.blogg.se/
Postat av: Agnes Åberg

Hur mycket har du gått ner & på hur lång tid (såg ovan att du svarade på en fråga & skrev då att du skulle gå ner från 65 kg till 52 kg, jag ska göra samma sak) :)

2012-06-11 @ 22:25:13
URL: http://agnessan.blogg.se/
Postat av: Ackelina ★

Själv ska jag ner till 52 när gipset på foten försvunnit :) Väger nu runt 70, så behöver verkligen gå ner.

2012-06-13 @ 01:52:24
URL: http://ackelina.se
Postat av: osäker

Hej, skulle bli så glad om du svarade på min fråga.

Jag är en tjej som är 13 år och är 170 cm lång, väger 49-50 kg. Har gått på möte o så för ätstörningar men jag tycker själv inte jag är smal.

Är jag överviktig eller underviktig?

2012-06-13 @ 13:44:54
Postat av: Lottie

Hej! Grym blogg!

Men har en fråga. Vad är spinning, core och afropower..? haha känner mig så okunnig men skulle gärna vilja veta :) kram

2012-06-13 @ 21:15:30
URL: http://lotties.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej :) Gillar din blogg grymt mycket! Besök gärna min hälsoblogg, Fitsporella.blogg.se

2012-06-19 @ 13:02:37
URL: http://www.fitsporella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback