Wednesday

2012-11-21 @ 17:10:00
En otroligt kort liten filmsnutt från idag. Frukosten bestod av gröt, granatäppelkärnor, blåbär och ett ägg! Fortsatte sen dagen på cykel och har nu rundat av med träning. Kvällen kommer att bestå av plugg och saffranste!

Lunch/middags tips

2012-11-19 @ 16:23:00
SPENAT. Jag kan äta detta till frukost, lunch och middag i en hel vecka om det så skulle va! Därför så delar jag med mig av detta för det är verkligen så himla gott och det går snabbt att göra! :)


250g spenat
2 msk smör
2 msk grahamsmjöl
2,5-3 dl mjölk
salt
vitpeppar
mald muskot

Tillbehör: persilja och ägg

Tina spenaten, om ni inte använder er utav färsk spenat
Smält smöret i en kastrull och tillsätt sen mjölet och rör om.
Häll sen i mjölken och rör om. Låt det stå och puttra i ca 5 min.
Tillsätt sen spenaten, rör om och låt det koka i någon minut.
Smaka av med salt, vitpeppar och muskot.
Jag mixade sen allt och la i ägghalvor och strödde över lite persilja!Bon appétit!

American pancakes

2012-11-13 @ 15:44:00
HEJ! Idag behövde jag inte rullar ur sängen som jag har fått göra de senaste dagarna! Under utbildningen så mördades mina ben TOTALT utav all benträning! Jag har som sagt därför fått rulla ur sängen och att gå ner för en trappa har tagit 4 gånger så lång tid. Detta firade jag med en grym frukost och alldels strax ska jag snöra på mig träningsskorna och ge mig ut i löparspåren en sväng!


American pancakes till frukost
200g turkisk yoghurt
1 ägg
½ dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
en nypa vaniljpulver
olivolja


Vispa ägg och yoghurt med en gaffel. Blanda resten av ingredienserna i en annan skål. Blanda sen försiktigt ihop allting, och ja det kommer bli väldigt klistrigt. Stek sen på låg värme i lite olivolja.

Jag hade blåbär, kokos och agavesirap som tillbehör!


Bon appétit!

Lic. Träningsinstruktör

2012-11-12 @ 12:46:23
Så där ja! Är numera Lic. Träningsinstruktör (styrketräning). SICK. Det känns så jäkla rätt!! :) Jag hoppas att jag ska få så många som möjligt att hitta in till gymmet och upptäcka vilken grym och rolig träning man kan få till där inne. Eller så gör man den hemma med bara några få redskap eller ute i höstrusket :)

Nu har jag två månader på mig att sätta tekniker och en jäkla massa annat så jag klarar mig igenom PT delen i januari också. Det kommer bli KÖTTNING de två månaderna som är kvar vill jag lova!

Det känns så bra att äntligen kunna svara på era träningsfrågor med så mycket mer i bagaget! TA HAND OM ER!