4 mil på Bettan

2013-04-25 @ 13:36:00
Det blev 4 mil på gamla Bettan igår. Gårdagens upptäckt: Skåne är inte platt & det blåser något helt SJUKT mycket. Motvind hur man än vände och vred i stort sätt. Men det var bara att trampa på. Jag hade Pierre med mig så det blev en del tips och trix på vägen. Det tackar jag för!

Då är det bara 26 mil kvar.. Men SOM jag ska äta köttbullar under Vätternrundan, tiden kommer gå fort! WOPPA!

Nordeas Drömfångare

2013-04-24 @ 13:51:57
JUSTE hörrni! Ni glömmer väl inte att göra en film om er dröm och skicka in till Nordeas kampanj Drömfångaren? 2 vinnare utses varje vecka och tiden börjar rinna ut nu, 5 maj är sista dagen!

Jag vet att ni har massvis med drömmar. Det är bara att köra. Hoppa över prestationsångesten nu och sätt igång att filma! Ladda sen upp filmen här. Tänk att få börja månadsspara hos Nordea under 1 år och den summan ni har då DUBBLAR dom.

Livstecken

2013-04-24 @ 13:03:33
Tänkte att jag skulle ge er ett livstecken. Jag jobbar, springer, äter hemgjord glass och har hämtat cykeln som ska ta mig runt Vättern i juni. 

Ikväll ska jag ge mig ut på en runda tillsammans med Pierre. Är lite nervös för jag är inte riktigt kompis med biken än. Speciellt inte med bromsarna. Saknar ju mina fotbromsar!!! Vi får se hur det går.

Jag sitter och googlar på folk som har tagit sig runt Vättern på damcyklar för att lugna mig själv. Hittade en riktig hjälte bland dessa. Så ja, jag ska nog klara av Vättern jag också.

Nordeas Drömfångare

2013-04-11 @ 21:32:00
HÖRRNI! Blogg.se frågade om jag ville vara med i Nordeas kampanj som dom har just nu. Drömfångaren heter den. Du ska filma din dröm med hjälp av din mobilkamera och sen ladda upp den här. Nordea kommer sen utse 2 vinnare varje vecka som får sitt månadsparande dubblat efter 1 år! HELT SJUKT bra ju! Här kan ni läsa mer.

Jag vet att ni har massvis med drömmar. Kanske att ni vill gå en PT-utbildning? Eller som jag, ut på en träningsresa? Bara att sätta igång och filma nu vänner!

Rösta på mig HÄR!!
 

En shot

2013-04-04 @ 14:11:00
I veckan har det blivit en hel del shottande. Bland annat dessa två. En på blodapelsin & ingefära och en på kiwi & äpple.

Jag har hittat helt sjukt mycket inspiration och motivation denna veckan. Problemet är väl att jag har för mycket i huvudet som jag vill göra och får då också litte panic över det och så sätter jag inte igång med något. DÄRFÖR måste jag skriva upp allt. Långsiktigt, kortsiktigt & prioritera. Sagt och gjort. Har en fin lista framför mig nu! WOPPA GANGNAM STYLE!