Var det bättre förr?

2013-02-14 @ 14:44:00
Vaknade upp med halsont och paniken spred sig genom kroppen. INTE LÄGE! Att bli sjuk nu vore verkligen piss.
SÅ, därför är det C-vitaminer i mängder som gäller idag!

Efter att har varit grymt dålig på att uppdatera bloggen under en tid så känner jag att det börjar rulla på igen. Däremot så känner jag att jag kanske har tappat bort mig lite och vad denna bloggen handlar och står för. Så jag måste bara fråga er. VARFÖR läser ni min blogg? Är det något ni saknar från förr, eller alltid har saknat?
Jag skulle bli jätteglad om ni skulle vilja lämna en liten kommentar för att hjälpa mig komma igång REJÄLT nu!
Kommentarer
Postat av: Emma

Jag följer din blogg främst för den inspiration du ger genom recept, träning och fina bilder.

Härligt att du vill komma igång rejält! :-)

2013-02-14 @ 14:56:53
URL: http://emmastaaf.blogg.se
Postat av: Elin

Jag tycker att du är inspirerande! Du brukar skriva bra och peppiga grejer och tar alltid väldigt fina foton. :)

2013-02-14 @ 14:58:05
Postat av: C

Hej
Jag hittade din blogg först i helgen och gillade den direkt! Och ännu bättre blev det med recepten som kom upp i dagarna. Ligger själv i ungefär det läge du var i när du startade. Ungefär samma längd och vikt, var i god kondition förr (kanske inte så god som du men åtminstone god). Har under en period försökt komma igång med träningen igen men har haft lite annat i livet som kommit i vägen. Jag skulle uppskatta dagliga tips och motivation och inspiration. Recept, träning, hur det går för dig, sånt som ger en liten kick att fortsätta för dagen. Ett tips på gott nyttigt mellanmål så man skippar det där onyttiga. "Ännu ett inlägg om att du tränat idag igen" så man kommer på sig själv med att man inte kommit ut än idag.

2013-02-14 @ 15:02:54
URL: http://carrolite.blogg.se
Postat av: tine

Jag följer dig eftersom jag själv behöver inspiration för träning och mat och det fick jag från din blogg förr, men just nu finns det lite mer om mat än om träning! Skulle önska att du tipsade mer om träning, vad du gillar att träna och dina favorit grejer på gymmet bara som exempel! Tycker dock jätte mycket om din blogg!! :)

2013-02-14 @ 15:12:34
Postat av: Elin

Jag har följt din blogg flera år och jag tycker du har jättebra inlägg. Ganska få (senaste månaderna) men kvalitativa ;)
Recept är alltid välkommet och likaså all slags träningspepp/tips :) Älskar dina bilder!

2013-02-14 @ 15:13:31
URL: http://pruttein.blogg.se
Postat av: kajsaa!*

Jag läser din blogg mest för att få massa goda recept och bli motiverad att fortsätta leva hälsosamt. Sen tycker jag att det är riktigt inspirerande att se bilder från hur du såg ut förut och hur du ser ut idag. Riktigt bra jobbat måste jag säga! :D tack för inspirationen!

2013-02-14 @ 15:38:03
URL: http://flikkbarn.blogg.se
Postat av: Josefin

Hej, jag tycker du är inspirerande med hälsosamma tankar. Bra tips och recept! Saknar inget riktigt, tycker du har en fin blogg.

2013-02-14 @ 15:42:30
Postat av: Khaleesi

Har ju inte läst din blogg så länge men jag tycker om den precis som den är :)

2013-02-14 @ 15:49:13
URL: http://khaleesi.se
Postat av: Viktoria

Jag började följa dig för några dagar sedan, så jag är inte så himla insatt i hur du bloggade förr.
Men vad som fick mig att fastna var en skön kombination av bra recept, information (som stretchnings-inlägget) och så klart inspiration - i form av fina bilder och träningspepp.

Sen om man får önska ett inlägg (hur som helst tar jag mig den friheten! ;)) så skulle jag gärna vilja att du skriver om träningskläder - främst byxor för min del. Jag löptränar sedan i slutet av sommaren (med ett litet uppehåll över vintern) och har hittills sprungit i sportbh (en billigare variant, men den funkar jättebra för mig!), mjukisbyxor och träningströjor (t-shirts och en utanpåtröja) från Craft som min mor fått genom jobbet. Hur ska man egentligen klä sig (särskilt nu när det är kallt)? Vilka material är bäst - hur stor roll spelar materialen? Finns det budgetalternativ och är de ens värda att snegla på?

Hoppas min kommentar hjälper dig något och tack för att du bloggar :)

2013-02-14 @ 15:50:09
URL: http://worriedshoes.blogg.se
Postat av: Caroline

Hej!

Även om du haft uppehåll från bloggen så vad gör det? Tycker att det märks hur mycket du har utvecklats och det har även bloggen. Fortsätt som du gör med goda recept och härliga bilder. Tror du kommer fram till hur bloggen kommer att utvecklas tillsammans med dig själv och läsarna.

2013-02-14 @ 16:03:01
Postat av: Anonym

Inspirerande bilder och tips.
Glad Alla hjärtans dag till dig.

2013-02-14 @ 16:25:43
Postat av: Elin

Alla dina tips är hur bra som helst!

2013-02-14 @ 16:31:04
Postat av: Emilia

Jag älskar din blogg och är så himla glad att du börjat på igen. Jag gillar dina träningsinlägg, där du peppar och så.. Sen gillar jag också dina kostinlägg, såsom de senaste inläggen du postat nu :)

2013-02-14 @ 16:35:53
Postat av: sundochglad.blogg.se

Jag läser din blogg för att du är så jordnära och verkar så vanlig och härlig! Ingenting är överdrivet eller extremt och du har rimliga mål vilket är härligt att läsa om till skillnad från vissa andra träningsbloggar. Det känns som du har en sund inställning till det mesta. Sedan tycker jag att det var väldigt kul när du la upp lite mer om dina mål och dina segrar :) Heja heja!

2013-02-14 @ 16:36:45
URL: http://sundochglad.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag följer din blogg för att få inspiration, både vad gäller träning och kost. Jag tycker jag finner det här :)

Din blogg är den träningsblogg jag gillar bäst. Men känns den som ett gammalt kapitel för dig tycker jag att du ska starta en ny blogg. För du får inte sluta sprida inspiration och träningsglädje till oss ;) men det måste ju kännas kul för din del också.

Jag är så glad för dina smarriga recept med dina fina bilder. (Bilder är alltid viktigt). Speciellt recepten på mellanmål och sånt smått och gott. Förr fans det mer tips på övningar vilket jag kan sakna idag. Det är alltid kul att få nya tips och idéer för att förnya och förändra sin träning

Hoppas att du fortsätter och tycker det är kul.
Glad alla hjärtans dag!

2013-02-14 @ 16:40:25
Postat av: Saras Träningsblogg

Har precis börjat läsa din blogg men bara fastnade av någon anledning! Inspirerande inlägg och fina bilder :D

2013-02-14 @ 17:12:21
URL: http://monch.blogg.se
Postat av: Beatrice Bolmgren

Jag började läsa förra veckan men fastande för din snygga och moderna design, fina bilder och träning blandat med recept och motivation. Gillade alltså bloggen precis som den var :)

2013-02-14 @ 17:47:00
URL: http://beatricebolmgrens.blogg.se/
Postat av: Anton

fint! :)

2013-02-14 @ 19:28:54
URL: http://antonsfoto.webblogg.se
Postat av: Catarina

Jag läser för att det är en träningsblogg (med mat, aj lajk) som inte är så 'extrem' som majoriteten är idag. Jag har haft ätstörningar förut och det här en en av de få träningsbloggar jag tycker inte påverkar negativt när det gäller maten.

2013-02-14 @ 19:54:13
Postat av: Sarah Moberg

tips på träning o vad man bör äta skulle jag uppskatta :)

2013-02-14 @ 21:31:41
URL: http://sarahmoberg.blogg.se
Postat av: Anonym

Underbara bilder, bra träningstips, läckra recept, fin personlighet <3

2013-02-14 @ 21:39:40
Postat av: Ida

Jag började följa dig för ca ett år sedan! Du inspirerade verkligen mig från början! :) Mest för att du visade att alla kan om dem bara vill! Men jag tycker du borde lägga ut mer styrkeövningar, kanske lägga ut någon bra spellista på det du blir peppad av när du tränar! Men jag älskar verkligen all mat du lägger ut!

2013-02-14 @ 21:55:30
URL: http://enjoylifeforreal.blogg.se
Postat av: molnfigur.blogg.se

tycker att du verkligen är en inspirationskälla. från att ha tyckt att soffan var ganska skön (om jag förstått rätt) till att ha blivit en riktigt hälsosam frisk tjej. ung ålder och redan åstadkommit så mycket!
sedan är det också jätteroligt med så fina bilder, nya recept och att se dig leende på massor av träningsbilder.
så länge du skriver som Dig så är bloggen toppen, och det är riktigt kul att det är så många uppdateringar igen!

2013-02-14 @ 22:30:32
URL: http://molnfigur.blogg.se/
Postat av: Jonna

Jag läser din blogg för att jag hittade den då jag äntligen bestämde mig för att ta tag i mig själv. Jag var rätt lik dig som du var när du var som tyngst och därför kände jag att jag kunde relatera till dig på många sätt...
Att se dina före och efter bilder har sporrat mig så sjukt mycket, men framförallt att det får ta sin tid, att man försöker göra det till en livsstil.
Jag har gått ner ca 8 kg och satsar på några kilo till innan jag är nöjd.
Fortsätt att lägga in bilder på dig själv, det sporrar mycket. Och gärna inlägg om vad och hur du tränat vissa dagar.
Älskar din blogg!
Tack!

2013-02-14 @ 23:01:37
Postat av: Terran

Du är otroligt bra på att peppa och ge motivation! Det är därför jag följer dig, recepten är lite på gränsen för fröiga och nyttiga för mig haha :-) mer träningstips skulle jag tycka var toppen.

Tror du blir en grym PT!

2013-02-15 @ 09:46:52
Postat av: S

Jag började läsa din blogg för att jag tappat motivationen till träning/kost. Följde din blogg varje dag men sen åkte jag iväg och glömde av den helt när jag kom hem, men så var jag inne på blogg.se's hemsida igår och såg ditt inlägg om stretching och guuud vad glad jag blev, äntligen har jag hittat din blogg igen :D

Du motiverar mig att bli nyttigare och framför allt frisk. Tränar gör jag, men kost och att må bra jobbar jag med varje dag. Ibland håller det inte och jag äter allt jag kommer över. Men jag ska bli frisk och jag vet att jag kommer lyckas för om andra kan så kan jag med :)

Du är grym, så tack för att du delar med dig om all din kunskap och får oss andra att kämpa vidare!

Kram S

2013-02-15 @ 11:25:59
Postat av: rebecca

svar: åh, tack så mycket!

2013-02-15 @ 11:44:26
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se
Postat av: Andrea

Jag tycker att du ska fortsätta med alla recept, men uppdatera om din träning också. Numera skriver du mest att du har tränat, inte vad. Skriv gärna resultat också. :)

Du är har jättemycket positiv energi som man känner av när man läser din blogg, så börja med "motivationsinlägg", och jag släpper aldrig din blogg! ♥

2013-02-15 @ 13:55:54
Postat av: Josefin

Jag tycker det är kul att läsa din blogg för att få inspiration om mat och träning, så det är väl det jag vill se! Så jag tycker du kan fortsätta som du gör, med recept och mattips och träningstips!

2013-02-15 @ 15:00:42
Postat av: Josse

Jag blir så inspirerad av dina fina kort och recept, plus att du har ett stort leende på alla kort! )

2013-02-16 @ 11:55:13
Postat av: JHH

Framför allt så älskar jag dina bilder. De är snygga och vackra och fäster min ögon vid dem

2013-02-17 @ 11:07:57
URL: http://jhh.blogg.se/
Postat av: Zandra

Jag gillar dina härliga recept och bilder och din positiva ton också =D
Träningstips är uppskattat =)

2013-02-17 @ 21:18:52
Postat av: Estelle

Herregud vilken bra blogg!! Hittade den precis och vartenda litet inlägg är ju super motiverande. Älskar bilderna och recepten! Svårt att komma på egna enkla och nyttiga måltider/mellanmål hemma.. Din blogg hamna på mina favoriter direkt!

2013-02-18 @ 10:53:18
URL: http://stella.webblogg.se
Postat av: Jonna

Recept, träningstips, all inspiration! :D

2013-02-18 @ 18:22:19
URL: http://manicat.blogg.se
Postat av: Elin

Jag tycker jättemycket om din blogg men tycker att det har blivit lite för mycket recept. Skulle vara kul med mer träningstips och sånt,men fortfarande lika mycket av dina goda recept! ;)

2013-02-24 @ 12:31:05
URL: http://elumia.bloggplatsen.se
Postat av: Linn Bank

Vilken härlig bild. Din blogg är så inspirerande!!

2013-03-10 @ 19:02:29
URL: http://linnbank.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Var inte så hård mot dig själv, din blogg är GRYM!
Recept, träningstips, pepp och inspiration är vad jag behöver, och det känner jag att jag får här. TACK!

2013-03-12 @ 19:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback