Dags att våga utmana

2013-03-28 @ 13:27:46
Känner ni att det står helt stilla? Då är det dags att UTMANA sig själv. Testa på en svårare variant av övningen, testa på en helt ny träningsform, testa att köra superset, triset, att kötta så mycket ben att ni inte kan ta er där ifrån utan att krypa. Lägg på mer vikt. VÅGA!

Det är oftast små små detaljer man snurrar in sig i när det egentligen bara är att ta i lite mer eller våga lite mer. Chocka kroppen helt enkelt. Vänd på löprundan tex. Då bli den där nerförsbacken i början en fin uppförbacke på slutet.
Kommentarer
Postat av: Sara

Ja det viktigaste är att våga :)

2013-03-28 @ 21:08:51
URL: http://monch.blogg.se
Postat av: Sanna

Hej, Jag är en 14-årig tjej, som aldrig har tränat eller aktiverat mig. Förutom på idrotten i skolan.
Jag vill så gärna börja t.ex. gå ut och springa men jag är för rädd (Jag vet att detta kommer låta konstigt..) för att dom i min närhet ska reagera konstigt och ha en massa fördommar. Det är de som hindrar mig. Har du något tips eller så till mig?

2013-04-04 @ 20:38:27
URL: http://fotouggla.blogg.se
Postat av: Märta

Håller med Sanna som också har kommenterat, jag bor i en liten by och för mig känns det också som att grannarna ska tänka konstigt. Jag far bara ut och springer när handbollssäsongen tar slut som nu. Men jag tar mig ut med det enda jag tänker på typ är vad grannarna tänker.

2013-04-04 @ 22:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback