Fitnesscake

2015-12-15 @ 16:26:39
 
Sånt här höll jag på med i somras. Alla dessa goda kvarger från Lindahls gjorde att jag var tvungen att mixa dom lite. Jordgubb/rabarber smaken med kokos kvargen blev till en tårta. SMACK. Frys in burkarna några timmar bara så har ni glass sen, eller tårta för den delen. Så fancy att döpa den till fitnesscake också tyckte jag, för att göra den lite international haha. Gott blev det vill jag lova! 
 

 
 
 
 
 

Från en bänk till en annan bänk

2015-12-15 @ 16:15:00
 
Jag har börjat studera sen jag skrev sist. Yepp så är det. Inte sen sist som för 1,5 vecka sen utan sen sist jag var "aktiv", hösten 2013. Jag hade precis utbildat mig till kost- och träningskonsult då och det har jag jobbat med i två år nu. Jag ska inte säga att jag har tröttnat på det men jag brinner inte lika mycket för det längre. Om jag inte brinner för det så kan jag inte leverera så bra som jag vill, det var dags att tänka om. 

När man inte riktigt vet vad man vill så är det i alla fall bra att veta vad man inte vill. CHECK. Under dessa två år har ett annat intresse börjat växa fram hos mig. Eller egentligen började det väl redan när jag startade denna blogg 2009 (6 år sen, seriöst?!), som jag började intressera mig för medie och kommunikation. "Kan man plugga det?" var min första tanke när jag började diskutera detta med mina nära. Jo visst kan man det och det är precis det jag gör nu, jag pluggar medie- och kommunikationsvetenskap. 

Nu är alltså kosten och träningen bara min hobby, precis som förr, fast med lite mer kunskap om det i bagaget. Just nu är detta livet men livet tar också sina vändningar ibland och det är så spännande! :)

Hur ska vi lägga upp den här bloggen nu då är min fråga? Vad saknas det där ute i vimlet? Allt kan ju inte finnas tänker jag spontant.. :) TELL ME! PUSS 


 

Hon är tillbaka, eller?

2015-12-04 @ 12:16:00
She's baa-ack! Typ. HEJ HÖRRNI. Jag ser att ni fortfarande kikar in här varje dag, sjukt men trevligt.
Hur är det där ute i bloggvärlden nu för tiden? 

Ja, frågan är väl då: Vad har jag gjort de senaste två åren..? Det blev ett litet abrupt slut där. Jag genomförde En Svensk Klassiker och träningsglädjen försvann i samma stund. Så fort jag sprang i mål på Lidingöloppet så försvann verkligen all glädje med träning. Jag ville liksom inte röra på mig. Katastrof. Men vad hade jag förväntat mig? Med så lite träning i kroppen och sen utföra dessa mastodont lopp säger väl sig självt att det blir stress, stress i precis hela kroppen. Efter detta gjorde minsta lilla löprunda mig stressad. Mina knän blev helt förstörda. Förr kunde man springa utan större problem. Idag är 2 km lika med svullna o ömma knän. Usch, det var inte riktigt tanken.

Meeeen hehe nu har jag hittat glädjen till träningen igen. Det tog bara 2 år ish, och jag har nu ytterligare en Klassiker i tanken. "Är hon helt jävla dum i huvudet?!" tänker ni väl då. Med all rätt skulle jag säga. Samtidigt som den där jäkla klassikern tog kål på mig så går det inte heller att beskriva kicken som infann sig vid varje målgång. Tårar, smärta, glädje, aggression, adrenalin, allt i en enda röra och den vill jag uppleva igen o igen o igen. Den här gången med fler träningstimmar i bagaget. Jag menar, jag har ju redan åkt 9 mil mer på skidor än vad jag hade gjort inför mitt första Vasalopp ;) hehe

Vi får se. Jag vet inte vad jag ville ha sagt med detta inlägg egentligen. Mest att jag kände att jag saknade er, bloggen och mina projekt. Ett litet litet hej från er skulle fan betyda allt idag. PUSS på er!