Från en bänk till en annan bänk

2015-12-15 @ 16:15:00
 
Jag har börjat studera sen jag skrev sist. Yepp så är det. Inte sen sist som för 1,5 vecka sen utan sen sist jag var "aktiv", hösten 2013. Jag hade precis utbildat mig till kost- och träningskonsult då och det har jag jobbat med i två år nu. Jag ska inte säga att jag har tröttnat på det men jag brinner inte lika mycket för det längre. Om jag inte brinner för det så kan jag inte leverera så bra som jag vill, det var dags att tänka om. 

När man inte riktigt vet vad man vill så är det i alla fall bra att veta vad man inte vill. CHECK. Under dessa två år har ett annat intresse börjat växa fram hos mig. Eller egentligen började det väl redan när jag startade denna blogg 2009 (6 år sen, seriöst?!), som jag började intressera mig för medie och kommunikation. "Kan man plugga det?" var min första tanke när jag började diskutera detta med mina nära. Jo visst kan man det och det är precis det jag gör nu, jag pluggar medie- och kommunikationsvetenskap. 

Nu är alltså kosten och träningen bara min hobby, precis som förr, fast med lite mer kunskap om det i bagaget. Just nu är detta livet men livet tar också sina vändningar ibland och det är så spännande! :)

Hur ska vi lägga upp den här bloggen nu då är min fråga? Vad saknas det där ute i vimlet? Allt kan ju inte finnas tänker jag spontant.. :) TELL ME! PUSS 


 
Kommentarer
Postat av: Erika

DU saknas! Rakt upp och ner bara du, dina fina bilder, roliga, vettiga och kloka texter :D

Svar: Men söte! PUSS
Kram Jenny

2015-12-15 @ 18:34:24
URL: http://hejaerika.wordpress.com
Postat av: Lajs

Härligt att ha dig tillbaka jempa!

2015-12-15 @ 21:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback